Obavijest

 

OBAVIJEST

 1. Obavještavaju se profesori i saradnici da je NNV islamskog pedagoškog fakulteta na svojoj zadnjoj sjednici donijelo odluku da je svaki profesor i saradnik dužan obavezati vanredne studente sa određenim aktivnostima i obavezama i iste bodovati  i osvojene bodove ukalkulistati u završnu ocjenu. U protivnom profesor ili saradnik neće imati pravo dati vanrednom studentu potpis na kraju semestra iz svakog predmeta na kojim se nije realizovala donesena odluka, a to znači da student neće imati pravo polagati taj ispit.

 2. Obavještavaju se vanredni studenti da su  dužni stupiti u kontakt sa profesorima predmeta koji se izučavaju u ovom semestru kako bi se dogovorili o eventualnim obavezama koje su obavezni izvršiti i realizovati tokom ovog semestra. U protivnom, neće moći dobiti  potpis na kraju semestra, koji je od ovog semestra obavezan za vanredne studente, tj. neće imati prava na polaganje ispita u predviđenim im rokovima.

 3. Obavještavaju se vanredni studenti da će za njih u ovom semestru, u subotu 06.10.2012. god., biti organizovana predavanja i da su obavezni istim se i odazvati.  Sa profesorima, iz čijih predmeta zbog opravdanih razloga nisu organizovana predavanja, studenti su dužni stupiti u kontakt putem redovnih predavanja koja se na Fakultetu organizuju iz njihovih predmeta ili na neki drugi uobičajen način.

 Menadžment fakulteta sa svojim profesorima i saradnicima svim svojim uposlanicima i studentima želi još jednu uspješnu godinu i moli dragog Allaha da ova bude uspješnija i berećetnija od prethodne.

 U nadi da ćete ova obavještenja uzeti k znanju primite iskrene selame.

  

Bihać: 04.10.2012. god.