Odbrana magistarskog rada Edine Krupić

ODBRANA MAGISTARSKOG RADA EDINE KRUPIĆ NA TEMU: „TEORIJSKA ANALIZA ODNOSA DAROVITOSTI I SOCIJALNE KOMPETENTOSTI UČENIKA OSNOVNOŠKOLSKOG UZRASTA“

Dana 26.09.2019. godine upriličena je odbrana Magistarskog rada kolegice Edine Krupić na temu: „Teorijska analiza odnosa darovitosti i socijalne kompetentosti učenika osnovnoškolskog uzrasta“ pred komisijom u sastavu:

1. prof. dr. Fuad Sedić, predsjednik
2. prod.dr. Nusreta Kepeš, mentor i član
3. prof.dr. Elvira Islamović, član

Predsjednik Komisije prof.dr. Fuad Sedić posebno je istaknuo činjenicu da je kolegica Krupić prvi magistrant II ciklusa odsjeka Socijalna pedagogija i duhovna skrb na Islamskom pedagoškom fakultetu u Bihaću. Nadalje prof.dr. Fuad Sedić ukazao je na doprinos kolegice Krupić u toku I i II ciklusa obrazovanja sa posebnim osvrtom na izvanredan prosjek ostvaren na II ciklusu obrazovanja. Nadalje članovi komisije prof.dr. Nusreta Kepeš, mentor i član i prof.dr. Elvira Islamović, član konstatirali su da sama tema rada i teorijska analiza koju je obrađivala kolegica Krupić imaju značajan naučni i praktični doprinos što dodatno obogaćuje navedeni rad. Kolegici Edini Krupić ispred kolektiva Islamskog pedagoškog fakulteta u Bihaću želimo sve najbolje u daljnjem napredovanju i karijeri.