Putni troškovi za Mevlana program

URED ZA MEĐUNARODNU SARADNJU UNIVERZITETA U BIHAĆU OBEZBIJEDIO SREDSTVA ZA PUTNE TROŠKOVE UNUTAR MEVLANA PROGRAMA RAZMJENE ZA STUDENTE UNIVERZITETA U BIHAĆU

 

Dragi studenti,

UNBI-Grb.png

Obaviješteni ste da je objavljen Poziv za prijavu za učešće u Mevlana programu razmjene za akademsku 2016/2017 godinu, a  sama prijava zainteresiranih kandidata se vrši u periodu od 23. do 27. februara 2016. godine. Prijava na Program razmjene vrši se u zavisnosti od uslova Poziva, on-line aplikacijom, odnosno slanjem putem Ureda za međunarodnu saradnju Univerziteta u Bihaću (neophodno provjeriti).

Kako unutar Mevlana programa stipendiranja nije predviđeno finansiranje putnih troškova za studente, Ured za međunarodnu saradnju Univerziteta u Bihaću je obezbijedio sredstva za iste putem prijave projekta prema Federalnom ministarstvu obrazovanja i nauke, koji je odobren za finansiranje.

Molimo sve studente, koji su zainteresirani za prijavu na ovaj poziv, da iskoriste ovu priliku jer su sredstva ograničena, a nema garancije da ćemo imati priliku da obezbijedimo dodatna sredstva za ovu namjenu. Svi zainteresirani se mogu javiti na email adresu: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem telefona 222-022 radi dodatnih informacija.

Ured za međunarodnu saradnju Univerziteta u Bihaću